KONDITIONSCENTER ERBJUDER DIG STÖD I DIN TRÄNING.

 

Någon har precis börjat med konditionsidrott. Någon annan har tränat hela livet men vill ha hjälp med sin fortsatta utveckling och utmana sig själva. Genom vår personliga träningsrådgivning kommer du att få struktur i din träning och hjälp med att nå dina mål. Det vi förväntar oss av dig är att du har viljan och ambitionen. Det vi erbjuder dig är planering, stöd, motivation och uppföljning på dina villkor.

Personlig träningsrådgivning innefattar regelbundna tester för att mäta din utveckling över tid som säkerställer att vi får önskad träningseffekt. Du kommer att få ett Individanpassat schema efter dina erfarenheter, förutsättningar och mål med träningen. Du har givetvis personligt inflytande över din schemaläggning och träningsplanering. Förutom träningsprogram kan vi också hjälpa dig med tränings- och tävlingsnutrition och tävlingsupplägg. Förhoppningsvis också svar på alla dina praktiska frågor under resan

Plattform för träningsplanering och uppföljning

Träna rätt med mängder av data från puls- och/eller effektmätare tillsammans med din egen uppskattade känsla efter varje pass. Vi kan följa och analysera dina resultat för att strukturera din träning med rätt intensitet och rätt balans mellan träning och vila för att din träning ska vara så effektiv som möjligt.

 

Efter att du har skickat in din intresseanmälan kontaktar vi dig för en konsultation. Du får sedan tillgång till din plattform för träningsplanering och uppföljning där vi planerar och interagerar tillsammans om hur din periodisering, omfattning och inriktning på träningen ska vara. Du har givetvis personligt inflytande över din schemaläggning och träningsplanering.

Läs mer

VARFÖR PERSONLIG TRÄNINGSRÅDGIVNING

 

Så här är det! Man blir bra på det man gör och bättre desto mer man gör det. Alla kan komma långt utan personlig träningsrådgivning. Det handlar om kontinuitet, mängd, lämna din komfortzon, motivation och att få dessa faktorer att sammanfalla. Men även att välja vem du ska lyssna på.  Det behöver inte vara komplicerat, med personlig träningsrådgivning eliminerar du gissningar, osäkerhet och onödigt tvivel på din träning och dina förberedelser. Du känner dig trygg, du får struktur och kvalité och vet att din träning är effektiv. Ge dig själv rätt förutsättningar. Följ schemat, anpassa schemat, få feedback på utförda pass och känn dig nöjd med varje avslutat pass och träningsvecka. Det bygger självförtroende och utveckling. Över tid!

 

DANIEL JOHANSSON

Jag erbjuder dig individanpassad strukturerad träningsplanering, på dina villkor, med personlig uppföljning. Jag tycker träning ska vara enkel, tillgänglig och mätbar. Det kommer även din träning att vara om du väljer att jobba med mig. Vi gör det inte mer komplicerat än nödvändigt, men jobbar hårt!

Vätternrundan 6:48
Ironman Kalmar 9:12

Är några av mina resultat som visar nedlagd kraft, energi och tid vid sidan av mitt ordinarie arbete och liv. Det är inte resultaten i allmänhet jag är stolt över, det är träningen och insatsen i synnerhet. Jag har gjort plats för träningen som en del av mitt liv och det har blivit min livsstil. Kontinuitet ger resultat. Jag förespråkar att träna mycket och lugnt, eller kort och hårt, det är grunden i min träningsfilosofi. Nu vill jag dela med av mina erfarenheter och hjälpa andra med det jag gillar mest! Jag har ingen formell utbildning eller legitimitet kopplat till träning men jag har skaffat mig en hel del kunskap, erfarenheter och praktiskt utövande vid sidan av det vanliga livet som jag tror är viktigt.

För egen del har jag siktet inställt på Ironman Kalmar 2020. 

{

- Daniel Johansson (Coach)

Personlig träningsrådgivning är enligt mig det bästa stödet i strävan mot dina mål! Med hjälp av träningsplanering och uppföljning så eliminerar du gissningar, osäkerhet och onödigt tvivel på din träning och dina förberedelser. Du känner dig trygg, du får struktur och kvalité och vet att din träning är effektiv. Ge dig själv rätt förutsättningar. Följ schemat, anpassa schemat, få feedback på utförda pass och känn dig nöjd med varje avslutat pass och träningsvecka. Det bygger självförtroende och utveckling. Över tid!

{

- Hampus Kamnert Hörlin (Adept)

Jag är en före detta hockeykille som har ett nyfunnet intresse inom triathlon. Mitt mål är att slå min tid på Ironman Kalmar. Jag valde att kontakta Daniel som lyckats själv. Daniel har både kunskap och rätt mentalitet för att hjälpa mig. Vi har under ett tag arbetat utifrån Konditionscenters plattform för träningsplanering och uppföljning. Vi kommunicerar med enkla notiser till varandra. Jag får ett  medlemskap på konditionscenter, en ödmjuk coach och på köpet träffar jag nya spännande människor som får jobbet gjort tillsammans!

{

- Adam Ahlberg (Adept)

Jag ska gå från en överviktig småbarnspappa till en Ironman på ett år och kände direkt att jag behövde hjälp. Tog då kontakt med Daniel och efter ett par tester så visste vi vart jag stod. Daniel la upp ett strukturerat schema att följa där nivån på träningen följer min utveckling.

Då jag inte har några tidigare erfarenheter av träning så är den personliga träningsrådgivningen guld värd!